субота, 13. фебруар 2016.

Prirodni afrodizijaci

Blizi se dan zaljubljenih i ta romnticna vece za dvoje :-D .Povodom toga,ja sam malo ceprkao po internetu i trazio nesto sto niasm znao o prirodnim afrodizijacima i naisao sm na vocke i povrcke za koje pojma nisam imao da tako deluju na muskost.Svi znamo za orahe,bademe,med,kikiriki...a da li ste znali za ove prirodne afrodizijake:
AVOKADO-Asteci su ovu biljku zvali ,,drvo testisa,, zbog oblika ploda.Avokado je prijatnog ukusa,zdrav je za srce a smatra se vockom ljubavnika jer je dokazano da podstice sexualnu zelju.
LJUTA PAPRICICA-Kapsaicin je sastojak koji ubrzava puls,pojacava rad srca i dotok krvi do spoljnih organa.Strucnjaci veruju da konzumiranje ljute hrane oslobadja endorfin,hormon koji doprinosi vecem sexualnom uzbudjenju.
BELI LUK-uprkos neprijatnom mirisu,takodje se ubraja u najdelotvornije ,,ljubavne namirnice,,.U srednjevekovnoj Francuskoj varivo sa belim lukom bilo je nezaobilazno na meniju vatrenih ljubavnika zeljnih beskrajnih milovanja.
BANANA-veoma je cenjena medju afrodizijacima.O tome da li je na to uticao i oblik ovog voca moze se polemisati,ali je naucno dokazano da banane sadrze alkaloid buforenin,kao i vitamin B6,koji pozitivno deluju na mozak,poboljsavaju raspolozenje i bude strast.
SMOKVE-Od davnina se povezuju sa plodnoscu i sexom.Bile su omiljeno voce cuvene Kleopatre,a stari Grci su svaki njihov rod proslavlhali ritualnim sexualnim odnosima.I posle toliko godina,ovakav status smokve ne bledi.Strucnjaci kazu da su smokve bogate magnezijumom,koji podstice na ,,akciju,,.
Eto dragi moji.Izaberite sebi odgovarajuci afrodizijak i pospesite svoj sexualni zivot.



Нема коментара:

Постави коментар